2012. március 2., péntek

Március 23 - 25.

Nagyszabású Vasútmodell kiállítás Kispesten!!!

Március 23-25.-ig vasútmodellek költöznek be a KMO Művelődési Ház földszintjének minden termébe, különleges látványt nyújtva a látogatóknak.
Fantasztikus méretű, különleges terepasztalok, melyeken megcsodálhatjuk a sűrűn áthaladó szerelvények sokaságát, de elidőzhetünk a számítógép által vezérelt digitális terepasztaloknál is.
Láthatunk „Marklin” időutazást, mely a vasút történetébe enged bepillantást, de kiállításra kerül egy egyedülálló terepasztal is, melyen a legkisebb 1:220 méretarányú vonatokat csodálhatjuk meg.
Az egészen apró gyerekek a különleges favonatos játszóházban „válhatnak” mozdonyvezetővé, forgalmi irányítóvá.
Vendégeink lesznek a gyermekvasutasok is, akiktől sok érdekességet megtudhatunk különleges munkájukról.
Kiegészítő programként megismerkedhet az ide látogató egy új gyerekjáték őrülettel, a Gogo®-k világával, ahol ki is próbálhatják a játékokat.
Ez egy igazán jó családi program-ahol az apukák, nagypapák felidézhetik gyermekkoruk „szerelmét” a vasútmodellezést és amíg esetleg a nagyobb gyermek a terepasztalokat csodálja, a kisebb testvér jót játszhat a favonatos játszóházban.
Ajánljuk iskoláknak, óvodáknak is, ahol- előzetes bejelentkezés után – nagyon kedvező belépődíjért csodálhatják meg a vasútmodellek világát.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése