2012. március 2., péntek

Babaszínház - március 10.

Nemzetközi fesztiváldíjas produkció Kispesten!

A KMO Művelődési Ház igazi színházi központja Kispestnek. Óvodás, kisiskolás csoportoknak évtizedek óta szerveznek előadásokat, a felnőtteknek szóló színházi estek több, mint 5 éve bérletes rendszerben működnek.
- „Most egy új színházi közönséget invitálunk előadásainkra, a 0-5 éves korú gyermekek és szüleik nap, mint nap járnak hozzánk kiscsoportos foglalkozásokra. Rendezvényeinken és családi hétvégeken is egyre nagyobb létszámban jelennek meg a babakocsikban üldögélve, totyogva, bukdácsolva. A legkisebbeknek szóló előadások szobaszínházi körülmények között zajlanak a nézők    párnákon csücsülnek, így a „színpad” is közelebb kerül hozzájuk. Az előadók szinte közöttünk játszanak. A hangok, a zene és a mozdulatok jutnak itt főszerephez. Az előadás 2011-ben Csehországban a rangos Materinka nemzetközi bábfesztiválon a legjobb előadónak járó díjat kapta”- nyilatkozta Csóka Eszter.

2012. március 10. Ha Dede
zenés tárgyjáték 10 órai kezdettel.


A produkciót Karel Van Ransbeeck, a Theater De Spiegel (Bel)
művészeti vezetője rendezte, szereplők Kiss Erzsi énekes
és Futó Ákos bábszínész a Kabóca Bábszínház művésze.

Az előadás előtt és után, egész délelőtt játszóház várja az érdeklődőket, ahol izgalmas, kézzel készített játékokat próbálhatnak ki a gyerekek és szüleik.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése